onsdag 27. juli 2011

Tyskland - Tropical Island

Drømmer du om sol og sommer, varmt vann og flotte sandstrender? Uten å reise lenger enn til Berlin? Da anbefaler jeg Tropical Island. Stedet som er åpent 24 timer i døgnet. Året rundt. Tropical Island ligger innendørs, i et enormt nedlagt forsvarsbygg.

Her finner du laguner og kritthvite strender, butikker og restauranter, regnskoger og luftballonger.
Vannsklier og treningsrom.
Lange sandstrender
Hvite strender


Ønsker dere å overnatte i Tropical Island, går det helt fint. Her finnes det selvfølgelig campingplasser. Ferdig oppsatte telt med senger i. Ikke noe tull, med andre ord.

Campingplassen skimtes bak


Fra Norwegians flyplass i Berlin, er det i overkant 1 time å kjøre. De tre gangene jeg har vært der har jeg leid flott leilighet som ligger omtrent midt mellom flyplassen og Tropical Island.

Som sagt, Tropical Island er flott. Det er fint å leie solsenger og ligge der å lese, mens barna bader og koser seg. Det er kort vei til nærmeste bar hvor du kan kjøpe is, sjokolade, brus, vin og øl. Du betaler pant for alle glass og kopper, og når du leverer dette tilbake i baren, får du panten tilbake. Helt genialt, dette betyr at det er rent og ryddig overalt. Alle leverer tilbake "søppelet" sitt.

Ønsker du massasje eller ansiktsbehandling? Ingen problem. Det er bare å booke time i den store SPA-avdelingen.

Kjedelig å ligge på solsenga, eller gå turer i regnskogen? Da kan du ta en luftballongtur som bringer deg 55 meter opp i lufta.

Snart i taket
Nevnte jeg minigolf? Vanngymnastikk? Show og underholdning? Du finner alt her;)

Snart i mål;)

For mer info: http://www.tropical-islands.de

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...